Escape game Scheveningen

Tijdens deze spannende Escape game Scheveningen wordt u niet zelf opgesloten in een kleine kamer. Maar gaat u samen met uw team op zoek naar verschillende virtuele escape rooms. Hier zijn gijzelaars opgesloten die u moet proberen vrij te krijgen. Het draait tijdens deze Escape game Scheveningen allemaal om Dr. Crypto. Hij is een gestoorde psychopaat die graag een spelletje met u wil spelen…. In het centrum van Scheveningen heeft hij meerdere mensen op verschillende plaatsen gegijzeld.

De gijzelaars zijn opgesloten in kamers en Dr. Crypto eist losgeld voor elke gijzelaar. Speel zijn cryptische spelletje mee en bevrijd zo veel mogelijk gijzelaars.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. Uw groep wordt in teams verdeeld en na een korte speluitleg, is het het game on!

In een race tegen de klok bevrijdt u samen met uw teamgenoten zoveel mogelijk gijzelaars. Zij zitten gevangen in kamers, die zijn vergrendeld met een code.

Escape game Scheveningen, kraak de codes en bevrijd de gijzelaars
Aan u de taak om samen met uw team, de gijzelaars op tijd vrij te krijgen.

De gemeente betaald u goed om alle gijzelaars vrij te kopen. Maar dat is zonde, want daar kunt u beter zelf leuke dingen van doen. Er is ook een andere oplossing. U kunt de gijzelaars proberen vrij te krijgen door de cryptische game met Dr. Crypto mee te spelen.

Teambuildingsgame Scheveningen
Per team krijgt u een mobiele telefoon, met Scheveningen als speelveld. Vind eerst de kamers en alle bijbehorende aanwijzingen om de codes te kunnen ontcijferen. Alle virtuele kamers zijn afgesloten met een cijferslot. Verspreid over Scheveningen liggen aanwijzingen. Kraak samen met uw team zoveel mogelijk codes en bevrijd zoveel mogelijk gijzelaars.

Probeer in anderhalf uur zoveel mogelijk kamers open te breken en zo veel mogelijk geld over te houden.

Heeft u een kamer geopend, maak dan een foto als bewijs. Daarna gaat u razendsnel op zoek naar de volgende kamer. Zodra de tijd voorbij is, worden de overgebleven gijzelaars automatisch vrijgekocht. Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en houdt het meeste geld over?

Trek uw sneakers aan… want tik tak, tik tak…

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen