Escape Dinner Room

Onze dinner game ‘Escape Dinner Room’ biedt u een constante tweestrijd. Geniet u van uw heerlijke driegangendiner of focust uw team op de ontsnapping om zo het spel te winnen? Teambuilding is keuzes maken, dus ook tijdens het diner. Welke secretaresse blijkt een echte multitasker en zet briljante zetten in de escape game, terwijl ze geniet van al het lekkers? Welke manager houdt ook tijdens het eten de focus en welke directeur kiest voor fun in plaats van resultaat? Dit en nog veel meer ontdekt u terwijl u een, in alle opzichten, heerlijke avond tegemoet gaat vol Utrechtse gezelligheid.

Wat kunt u tijdens de de dinner game ‘Escape Dinner Room’ verwachten?
Eén van de bruisende Utrechtse restaurants is ons decor. U begint de avond uiteraard met een drankje. Daarna komen de eerste opdrachten op tafel, die u richting de ontsnapping sturen. Terwijl de hersens kraken of de lach om een ludieke opdracht door de zaak schalt, wordt het voorgerecht geserveerd. Uw tafelgenoten zijn direct uw teamgenoten. De uitdaging om een balans te vinden tussen een gezellig gesprek, lekker genieten en een geslaagde escape is ongemerkt uw teambuildingsopdracht.

Na het voorgerecht zorgt de spelleider ervoor dat de focus weer richting dinner game gaat. Hij zweept de teams op en probeert zelfs te helpen. Let op! Soms is de hulp van de regen in de drup, want zijn opdracht om zo nu en dan de boel flink te ontregelen is hij niet vergeten!

Aan lekker eten is geen ontsnappen mogelijk...
Een dinner game is niet compleet zonder dinner, dus het hoofdgerecht onderbreekt voor de tweede keer uw ontsnappingspoging. Goed eten is nodig om goed te kunnen presteren dus we geven u tijdens het diner even de ruimte om de escape aan uw gedachten te laten ontsnappen in ruil voor even lekker bijkletsen of nader kennis maken.

De spelleider let scherp op of de gedachten aan de escape niet helemaal vervagen en neemt bij het afruimen direct het initiatief. Heeft u nog even de tactiek doorgesproken? Dan is het nu tijd om van koers te wijzigen, want u beleeft het laatste deel van de escape. Meestal is nog voor het dessert het eerste team ontsnapt, dus haast en concentratie is geboden. Nog even een strategische zet of een tactisch hoogstandje? Nu is het moment! Uiteraard is er ook voor het team dat voor het dessert ontsnapt een heerlijk toetje. De zoete smaak van de overwinning en een scheutje eeuwige roem voegen we voor hen toe aan het toch al zo lekkere dessert.

Uiteraard zetten we de winnaars nog even in het zonnetje tijdens de afsluitende prijsuitreiking. Daarna bent u allemaal aan deze dinner game ontsnapt. Op naar een volgend gezellig uitje!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij UtrechtseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen