Erotic Dinner Game

Hebben jullie misschien een uitje in Amsterdam gepland en zijn jullie op zoek naar een grappig en ondeugend vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje in Amsterdam? Boek dan onze Erotic Dinner Game; uniek in Nederland! In het hart van de stad, op 5 minuten van het Centraal Station, worden jullie ontvangen in een privézaal met eigen bediening.

Wie heeft de beste smaak tijdens onze hilarische condoomproeverij? Wie krijgt de roodste oortjes tijdens onze mini erotic tupperware party? Wie heeft de meeste ‘erotische’ kennis tijdens onze XXX Quiz?

Gedurende een compleet en lekker 3 gangen diner spelen jullie verschillende erotic mini dinerspellen aan tafel en speelt jullie vrijgezel hierin vanavond de hoofdrol!

Om jullie vrijgezel, voor de grote dag, nog één keer goed te laten genieten besluiten wij deze avond ook nog eens met een spetterende en private stripact!

Uiteraard kunt u dit dinerspelook combineren met de vele andere activiteiten van onze website!
Maak vooraf bijvoorbeeld een borrel- of prosecco cruise, boek een tour door de Rosse Buurt of speel één van onze speciale vrijgezellenfeest spellen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Specialtours en Events Nederland aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen