Eendenrally op locatie

Ducktrail verzorgt uw bedrijfsuitje (of klantendag) vanaf elke gewenste locatie, bijvoorbeeld vanaf uw bedrijf of hotel. Dat antiek en modern hand in hand gaan bewijst deze bijzondere rally. De rally wordt volledig gepersonaliseerd met uw logo's in roadbook en op rallyschildjes. Een Eendenrally op Locatie is mogelijk in heel Nederland (en zelfs daarbuiten). Vooral geschikt voor grotere groepen vanaf 40 personen.

Mobiele Eendheid met roadbook of Digiduck
Ieder team ontvangt bij vertrek een roadbook en een Eend. Met het roadbook navigeert het team langs verschillende teamopdrachten en bezienswaardigheden. Op verzoek nemen we een lunchstop of koffiebreak in de rally op. Het roadbook wordt uitgerust met logo's van uw bedrijf: zo maakt u van een Eendenrally écht jullie persoonlijke event!

Digiduck: route op tablet
Gek van high-tech? Boek dan een Digiduck. Tijdens deze Eendenrally op Locatie navigeert u met behulp van tablets; de aanwijzingen en teamopdrachten komen via de tablet binnen. Onderweg chatten de teams met elkaar en ziet u realtime het klassement.

Eigen inbreng
Een route op maat betekent voor u dat u zelf onderdelen in uw roadbook in kunt brengen. Wilt u een nieuw product lanceren, nieuwe medewerkers voorstellen of kennis over uw bedrijf vergroten? Dat kan! Wij integreren vragen en opdrachten in het roadbook of filmpjes, foto's en vragen in onze Digiduck route app.

Een op maat gemaakte Eendenrally voor úw bedrijf. U bepaalt de regio, de tijden en locaties, eventueel in overleg met ons. Het programma is inclusief originele stops onderweg. Ook leuk als ontspannende break na vergadering of conferentie.

Wat doen wij allemaal voor u?
✔ Wij transporteren de Eenden naar uw bedrijf of andere start/eind locatie.
✔ Wij ontwikkelen een nieuwe route en visualiseren deze in roadbooks of tablet.
✔ Wij inspecteren stops en toeleveranciers vooraf.
✔ Wij organiseren en begeleiden de activiteiten onderweg.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Ducktrail aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen