Dwas op de IJssel

Een verrassingsdag in de natuur. De dag begint met een oversteek van de IJssel per veerpont vanaf Theehuis Zalkerveer bij ’s-Heerenbroek. Eenmaal van boord volgt er een wandeling/fietstocht naar Zalk. Bij Eethuisje Oase in Zalk gebruikt u een uitgebreide lunch. Aansluitend is er een workshop schilderen of gedichten schrijven. Onder begeleiding van een gids wandelt of fietst u via het Zalkerbos terug naar de IJssel. Met onderweg een bezoek aan het Beeldenatelier Zalkerbos.

U vervolgt de wandeling of fietstocht en gaat terug naar de steiger van veerboot Het Zalkerveer. Aan boord van het overzetveer onthaalt een muzikant u met een toepasselijk lied.
Ter afsluiting een muziek-theater-diner op een echte 'beleeflocatie' boven op de IJsseldijk: Theehuis Zalkerveer. Dit arrangement biedt mogelijkheden voor allerlei variaties. In overleg met de opdrachtgever maken wij een programma op maat.
Lees meer over eerdere Dwars op de IJssel arrangementen.

Maatwerk programma’s

Naast arrangementen verzorgt Najade Projecten ook op maat gesneden programma's, passend bij de aanleiding voor de activiteit, zoals:

• introductie van een nieuw product voor zakelijke relaties,
• bedrijfsuitje, teambuilding, afscheid van een collega,
• school- of klasactiviteit
• familiebijeenkomst

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Najade Projecten aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen