Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand heeft een heleboel attracties in het park. Aan iedereen is gedacht. Een gave achtbaan voor de oudere kinderen, de schattige Disney vliegtuigjes voor de allerkleinsten en een treintje voor de kinderen die uitgeput zijn. Kom naar Drouwenerzand, kinderen zullen deze dag niet snel vergeten!

Zwieren en zwaaien
Als je van zwieren en zwaaien houdt, dan ben je bij Drouwenerzand zeker aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld rondjes draaien in een van de nieuwste attracties; de Breakdance. Je draait in deze attractie zo hard rond, dat je na afloop soms niet meer weet wat onder of boven is. In de Wild West Swing draai je rondjes hoog boven de grond. Deze zweefmolen draait er lustig op los. Hou je vast en geniet van het gevoel. Je kunt in Drouwenerzand ook gaan varen, bijvoorbeeld in de Happy Sailor. De bootjes draaien in de rondte en gaan op en neer, net alsof je echt op de golven vaart. Ga je liever voor het ruigere werk? Ga dan in de piratenboot en ga de allerhoogste golven te lijf. Voor de kleinere gasten is er de Disney Airport. In een Disney vliegtuigje kan er rondjes gezweefd worden. De ouders kunnen mee in de olifant.

Achtbanen
De Spinning Coaster is de familieachtbaan van het pretpark. Deze achtbaan is leuk voor het hele gezin en voert je in sneltreinvaart door allerlei gekke bochten. De Rolling Stones is een Hunebedachtbaan. Deze is speciaal ontworpen voor Drouwenerzand. Hou je goed vast!

Rond rijden
Een beetje bijkomen van de achtbanen en het rondjes draaien doe je tijdens de attracties waarbij je lekker relaxt kunt rondrijden. Ga bijvoorbeeld met de trein een rondje door het park. Of rijd op de ezels in de Indoor Ezelbaan door de Mexicaanse omgeving. Misschien kom je wel cowboys en indianen tegen.

Buiten spelen
In Drouwenerzand staan verschillende speeltoestellen, voor iedereen die het even zat is om rond te draaien. Er staan klimtorens, glijbanen, schommels, trampolines en lachspiegels.

Water attracties
Is het lekker weer? Ga dan spetteren op het Waterplein. De waterstralen komen onverwachts uit de grond. Wie komt er droog aan de overkant? Je kunt natuurlijk ook op het water spelen. Ga varen in de bootjes die je zelf moet bewegen en sturen. Je moet natuurlijk wel je zwemdiploma hebben om in de bootjes te mogen varen.

Binnen spelen
Slecht weer betekent echt niet dat je een slechte dag zult hebben in Attractiepark Drouwenerzand. Kinderen tot 4 jaar kunnen namelijk heerlijk spelen, klimmen en ravotten in de Indoor Apenkooi. Ga van de hoogste glijbanen, klim in de torens en speel in de ballenbak. Ben je al iets groter dan 4 jaar, ga dan lekker botsen in de botsautos'.

Telefoonmuseum
Voor degene die zijn geïnteresseerd in telefoons is er het telefoonmuseum. Dit museum is geschikt voor jong en oud. Leuk om even bij te komen van al het draaien, springen en spelen.

 

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Drouwenerzand Attractiepark aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen