Dropzone

Een onvergetelijke dropping midden in de bossen op de Veluwe. Durft u de verkenningsmissie van Korporaal Jan aan? Rond de klok van 16:00 (of een tijd naar keuze) verwelkomen wij u met koffie en thee in ons hoofdkwartier, waarna Korporaal Jan binnenvalt. Hij geeft u de belangrijke taak om een verkenningsmissie uit te voeren. Lukt het jullie ongezien het vijandelijk gebied te betreden?

Missie evenement: wat is er aan de hand? Eén van de belangrijkste aanvoerroutes van goederen is al enige tijd in handen van de vijand en voorraden beginnen schaars te worden. Om zo geruisloos mogelijk te werk te kunnen gaan wordt deze missie lopend uitgevoerd. De teams worden gedropt op de rand van het vijandelijke gebied, waarna zij zo onopvallend mogelijk het vijandelijke gebied binnentreden. De route zal via een GPS over alle kleine weggetjes en paadjes afgelegd worden. Tijdens deze drie uur durende missie zullen de teams onopgemerkt moeten blijven voor de vijand, dus pas op! Welk team heeft de beste tactiek, wordt het minst gespot en is het meest efficiënt?

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij ABC Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen