Droneworkshop

Wat is GPS? Hoe zorg je ervoor dat de accu's lang meegaan? Wat zijn goede basis vliegoefeningen? Waar mag je nu wél en niet vliegen volgens de laatste regels? Hoe word je een professional en wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe balanceer je propellers? Wat is een gimbal? In welke modus vlieg je het beste om stabiele opnames te maken? Wat kan jouw drone allemaal? Welke is de beste keuze voor jou en ga zo maar door. Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens een droneworkshop.

Eerst wordt er een videopresentatie gegeven over uiteenlopende zaken met vette beelden; drones in de media, kunst en agrarische sector. Video’s van drone-crashes en de analyse daarvan. Waar gaat het heen in de toekomst. Maar ook hoe de basisbesturing van een zender werkt. Je mag natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt.

Daarna ga je oefenen op een van de dronesimulatorstorens, om de beurt. Dit geeft je een idee van het vliegen met een drone terwijl er een beetje wind staat. Wat was ook al weer de voorkant… ik ben hem kwijt, hoe krijg ik hem terug! Hierna krijg je een oefendrone uitgereikt en ga je binnen vliegen om een gevoel te krijgen bij de besturing van een drone. Je krijgt uitleg over hoe het beste de zender vast te houden en tips om het allemaal net even sneller onder de knie te krijgen.

De workshop wordt beëindigd met een demonstratie van professionele drones en piloten. Die filmen of fotograferen iedereen die aanwezig is vanuit de lucht. Enkele beelden daarvan worden achteraf via Facebook gedeeld. Heb je al een drone, dan is dit het moment om ook even te vliegen, na de demonstratie (vraag aanwijzingen aan een instructeur).

Locatie: de workshop wordt vanaf 15 personen op meerdere locaties in Nederland georganiseerd. Vraag naar de mogelijkheden.

Tijden: van 10:00-14:00 uur.

Wil jij ook leren vliegen, filmen of mooie luchtfoto's maken met een drone? Neem meteen contact met ons op, wij helpen u graag.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij ABC Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Dinsdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Woensdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Donderdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen