Dinerspel Wie is de Chef?

Waar een paar jaar geleden niemand nog speltbrood had gegeten of als lunch een gezonde quinoa salade mee naar het werk nam, is gezonde voeding helemaal van nu! Nieuwe recepten, heerlijk lunchen op de zondag, uitgebreide diners met vrienden & collega’s en tv programma’s die in het teken staan van eten en drinken, het is tegenwoordig niet meer weg te denken!

Diverse vragenrondes passeren de revue. Hoeveel kaas eet een gemiddelde Nederlander in een jaar? En hoeveel calorien zitten er in een bitterbal? Maar ook vragen als : hoeveel namen van chef-koks kun je noemen zonder een fout te maken en hoeveel sterren restaurants telt Nederland?

Maar dat is nog lang niet alles. Tijdens deze game worden de zintuigen geprikkeld en zijn er meerdere doe opdrachten! Van geblindoekt kruiden raden tot een cloche vol producten die geraden moeten worden. Ook moet er geproeft en gevoelt worden! Kortom een culianir spel met diverse verrassingen! Uiteraard is de gouden pollepel inzetbaar als bonusmateriaal.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Top Tours aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen