Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp zijn de dieren ondergebracht in nagebouwde, natuurlijke landschappen, zodat zij zich 'vrijer' en natuurlijker kunnen gedragen. Die gebieden zijn geografisch gerangschikt naar werelddelen. In het uitbreidingsgebied (11 hectare) ligt het Oceanium, of waterwerelddeel. Met ongeveer anderhalf miljoen bezoekers per jaar behoort Diergaarde Blijdorp tot de topattracties van Nederland.

Ga je mee op ontdekkingsreis?
Grommen als een tijger, sissen als een slang, tetteren als een olifant, ondersteboven slapen als een vleermuis...
Laat je koffers en kompas thuis en ga op ontdekkingsreis in Diergaarde Blijdorp langs allerlei leuke, vreemde en bijzondere dieren. Zo sta je ineens oog in oog met een tijger, kijk je in de mooie ogen van een giraf of sta je neus aan neus met een ijsbeer.

Of ben je een waterrat en niet bang voor haaien? Duik dan zonder snorkel en duikbril in het Oceanium. Wandel over de zeebodem en langs kustgebieden in het Oceanium. En kijk een diep in de ogen van een haai, zeeschildpad of barracuda met zijn scherpe tandjes... Dichterbij durf je niet! Ook ontmoet je in het Oceanium koningspinguins, haringen, zeeotters en zeeleeuwen.

Maar er is nog veel meer te beleven voor kids. Bekijk onze website!

Reviews:

Rens Ooms 26-02-2018
Super mooi aangelegd park: veel dieren hebben echt de ruimte. De natuurlijke leefgevong is levensecht. Daarnaast is er veel speelplezier voor de kinderen. Misschien vinden ze dat zelfs wel leuker dan de dieren!
Tanja de Vries 02-04-2018
Het is absoluut de mooiste dierentuin van Nederland. Prachtig aangelegd. Op zaterdagen en in vakanties zijn er veel vrijwilligers met informatie over de dieren. Aanrader voor jong en oud.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Diergaarde Blijdorp aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen