De TV Kantine

De regisseur van deze filmdag vertelt u over dit filmprogramma. U gaat gebruik maken van een aantal attributen, waaronder kleding, videocamera, tekstborden etc. Camera klaar! Geluid klaar! ACTIE! Beroemde woorden die zeker in dit arrangement niet mogen ontbreken. De deelnemers ontvangen een aantal scripts die door de dag heen moeten worden verfilmd. Toon Vertier biedt u een geweldig middagprogramma vol met humor, creativiteit en teamspirit.

sst. Opname Take 1, Take 2
In teams gaan uw gasten, aan de hand van een route, op pad door het centrum van Best. Met behulp van de draaiboeken van o.a. soaps, actuele thema’s, thrillers, westerns en gedeeltelijk voorgeschreven teksten gaat u bijzonder leuke filmopnamen maken. Hiervoor krijgt u een filmcamera, aankleding en rekwisieten mee. Deze middag zorgt ú voor de figuranten, regisseurs, geluid- en cameramensen. Eenieder in het gezelschap speelt de hoofdrol en zal bij de première verschijnen op het witte doek.

Pauze
Voor de crew wordt er tijdens de filmopnamen een pauze gehouden, inclusief consumptie (indien gereserveerd), op een zonnig gelegen terras. Hier verschijnen ook de andere teams zodat er al diverse acts kunnen worden besproken.

Première
Aan het einde van de opnamen is er de gelegenheid om uw eigen productie te tonen tijdens een eventuele culinaire afsluiting. Het winnende team wordt gefeliciteerd met een Oscar.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Reviews:

Sandra Kleijpas 19-05-2016
LS, Via deze weg willen we aangeven een SUPER dagactiviteit te hebben gehad, het weer was grijs (maar droog) dus we hadden geluk.. Maar het inlevingsvermogen van Patrick (zo heten de acteur volgens mij)... maar ook van jullie als organisatie (type auto, outfit en mogelijkheden)... waren super... Kortom!! Zeker voor herhaling vatbaar!! BEdankt! De heren en Dames van het vrijgezellenfeest! Sandra Kleipas

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen