De Slimste Mens

Voor je verder leest: weet je het zeker? De Slimste Mens aan tafel kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de quiz te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie?

De Slimste Mens is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen. Wat staat je te wachten tijdens De Slimste Mens aan tafel?

Jouw gezelschap wordt ontvangen door een heuse quizmaster met een welkomstdrankje.Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt. Let the game begin...

Aan de hand van diverse vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Wie pakt de meeste punten en wordt De Slimste mens is?

Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, met algemene kennis alleen ga je het zeker niet redden. Muziekfragmenten herkennen, aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, woordpuzzel, muziek intro, fotogalerij, topografie, muziek, fotopuzzel.

De beste masterminds komen elkaar tegen in de grand finale. De pittigste vragen gaan nu over tafel en de quizmaster geeft geen millimeter toe. Hier win je alleen op inzicht, maar een sprankje geluk is zeker welkom!

De Slimste Mens aan tafel kan op iedere willekeurige locatie gespeeld worden.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Wave Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen