De Jongens tegen de Meisjes

In de vrolijke spelshow De Jongens Tegen De Meisjes worden de macho mannetjes en de shoppende vrouwtjes onder de loep genomen. Door grappige vragen ontdekken al je vrienden en vriendinnen steeds meer over wat de jongens of de meisjes nu eigenlijk echt beweegt. De strijd gaat beginnen, wie is er slimmer?

Twee teams van aan de ene kant de mannen en aan de andere kant de vrouwen beantwoorden ludieke vragen, net als het gelijknamige tv-spel. Onze superslimme presentator praat de hele show perfect aan elkaar en schroomt niet om links en rechts even te knipogen.

Wie van de bekende vrouwen is het knapst zonder make-up? Kunnen de meisjes nu echt niet inparkeren en om de hoeveel minuten denken mannen nu eigenlijk echt aan seks?

Alle antwoorden op deze vragen worden door onze presentator beoordeeld. De strijd gaat beginnen om de suprematie!! De goede naam van elk geslacht staat bij deze ludieke spelshow ter discussie! Zijn jullie nou echt zo dom of zijn wij zo slim?

De Jongens tegen de Meisjes is een themafeest dat ook geschikt is om op locatie te spelen, in een kortere uitvoering komen wij dan naar u toe met het spel, u dient zelf voor eten en drinken te zorgen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Content Party Creator aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen