Dagje Tukkend Touren

Na een korte uitleg over het gebruik van de tuks, die rijden op groengas, ontvangt u een routebeschrijving en de sensationele tuk slogan speurtocht. Onderweg heeft u de mogelijkheid om in een Brabantse horecagelegenheid de inwendige mens te voorzien van wat nat. Een tocht boordevol belevenis en avontuur dat in uw geheugen gegrift zal staan.

De inwendige mens
Een heerlijke picknick voorzien van broodjes, zoet en vleeswaren zal voor het gezelschap worden geserveerd. Een gekookt eitje, een slaatje, koffie en thee zal niet ontbreken. Kortom een heerlijke lunch.

Puzzelrit op de Vertierfiets
U neemt plaats op de vierwielige trapkarren. Elk team ontvangt een routebeschrijving met puzzelopdrachten. Halverwege de tocht krijgt u een consumptie aangeboden en heeft u tijd om met uw gezelschap even te controleren of u wel goed gereden bent of niet. Blijkt tijdens de pauze dat uw team nog wat punten achterloopt dan is er gedurende het tweede deel van de tocht, een unieke kans om de achterstand in te halen.

Prijsuitreiking
Bij het eindpunt wordt men opgevangen met een lekker drankje. Het winnende team wordt onder een daverend applaus gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen