Dagje Sportief

U wordt te water gelaten en begeleid door leden van de kanovereniging. De tocht duurt ca. 3 uur en voert u door het prachtige Brabantse landschap, met weide- en watervogels, een variatie van bouwstijlen (van middeleeuws tot modern) en fraaie uitzichten die u alleen vanaf de Dommel kunt zien. Voor de dapperen onder u is er de mogelijkheid de route af te sluiten via de glijgoot. Na deze gezellige kanotocht vertrekt u met eigen vervoer (ofwel door ons verzorgd) naar de startsplaats van Toon Vertier wat op een korte afstand van het kanohuis gelegen is.

Speurtocht op de Toon Vertier
Als eenieder aanwezig is krijgt u de speurtochten uitgereikt, waarvan u als team onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden. Na het eerste uurtje vertier wordt er een pauze gehouden waarbij er voor u iets te drinken wordt geserveerd.
Na deze ludieke pauze wordt de tocht hervat voor het tweede deel van de speurtocht.

Prijsuitreiking
Aan het einde van de rit wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles lekkere wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Reviews:

Janssen 17-03-2017
Wij zijn afgelopen jaar in augustus bij jullie geweest hebben erg genoten, aardig personeel en alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Hebben lekker kunnen genieten van een BBQ met alles erop en eraan. Een uitje naar Toon Vertier is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Pauline 13-05-2017
Pauline Romanesco op 24-04-2008 10:21:58 Ik moet toch even kwijt dat wij een hele leuke dag hebben mogen beleven bij Toon Vertier in Best. Bij deze bedankt en da zo door!
Elly Struik 05-06-2017
het was een superdag bij jullie afgelopen zaterdag met de dames van onze buurtvereniging, Lekker gebak bij de koffie, de reakties van de groep waren heel goed, dus misschien komen we nog eens terug. groetjes van Elly Struik, Buurtvereniging de Eendracht.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen