Daag jezelf uit!

Klimbos Zeeuwse Helden van de Zeeuwse Gasten - Outdoor & Events is uitermate geschikt voor een teamuitje. Gezamenlijk een avontuur aan gaan op het hoogteparcours. Er zijn 6 verschillende routes met verschillende moeilijkheden, dus voor ieder wat wils.

Hé, ben jij een held? Of gewoon dol op klimmen?

Hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos. Het is een leuke actieve beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven. Voor zowel jong en oud, als voor beginnende en gevorderde klimmers is het een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! Klimbos Westerschouwen aan Zee, 100 meter vanaf het Noordzeestrand.

We hebben 6 verschillende routes met bij elkaar zo’n 90 hindernissen en 12 ziplines, variërend van 2 tot 10 meter hoog. De routes zijn geschikt van 8 tot 70 jaar en 1.30m minimale lengte. Voor de kleine kinderen, vanaf 5 jaar en 1.15m, is er een speciaal kids parcours!

Voordat je gaat klimmen ontvang je een uitgebreide instructie over ons veiligheids- en zekeringsysteem. Je bent altijd gezekerd met het smart-belay veiligheidsysteem.

Dit programma kan gecombineerd worden met een teambuildingsprogramma in het bos.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij de Zeeuwse Gasten aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen