Cursus Rijvaardigheid

U wordt met een kopje koffie ontvangen bij opleidingscentrum DIBO in Emmen. Zodra het gezelschap compleet is gaat u onder begeleiding van een intructeur een rijvaardigheidscursus volgen. Bij de halve dag rijvaardigheidscursus wordt er aandacht besteed aan het oppoetsen en bijtanken van de rijvaardigheid. Tijdens de halve dag cursus laten we u kennis maken met de juiste rem- en stuurtechnieken om beter bekend te zijn met de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw auto.

Eigen auto of een auto van DIBO?

Opleidingscentrum DIBO raadt aan om deze cursus met eigen auto te volgen om zo precies te ervaren hoe deze zich gedraagt in noodsituaties.
Is dit niet mogelijk dan kan er uiteraard een auto van Opleidingscentrum DIBO gehuurd worden.
Kosten hiervoor bedagen € 27,– per voertuig. Voor de bermoefening wordt in alle gevallen gebruik gemaakt van auto’s van DIBO. Dit is bij de prijs inbegrepen

Diner Op eigen gelegenheid gaat u naar Thijs & Aafke waar een zeer uitgebreid live cooking buffet op u wacht. Uw gezelschap vertoeft in een uitstekende ambiance en in een zeer gastvrije omgeving waar u nog eens goed de dag door kunt nemen en de opgedane ervaringen te delen, (De kosten voor de maaltijd zitten bij uw arrangementsprijs inbegrepen, echter gelieve de drankjes wel apart af te rekenen!) Het diner duurt circa 2 uur.

All-in € 79.95 (excl buitenlands gedestilleerd)

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Antislip & Rijvaardigheidscentrum DIBO aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen