Cursus erotische massage

Een erotische massage is een massage waarbij je het lichaam van je partner op een sensuele manier aanraakt. Je partner wordt er heerlijk ontspannen en opgewonden van en jij zelf ook. Sommige onderdelen komen uit de tantra maar absoluut niet zweverig, verpakt in een westers jasje. Ik noem het schaamstreek massage en geen Yoni massage en de penis niet een lingam. Voor de vrouwen zijn deze onderdelen opwindend omdat de tijd genomen wordt.

Het leuke van een erotische massage is dat je alle tijd neemt om elkaar op te winden, je hoeft dus niet al opgewonden te zijn vanaf het begin en je stelt het hoogtepunt juist uit. Een massage kan daardoor zomaar een uur duren. Daardoor krijgen jullie allebei de tijd om heerlijk opgewonden te worden. Voor veel mensen is het zelfs de eerste keer dat ze zo intiem samen waren met hun partner en op zo’n opwindende manier.

Bij een erotische massage gaat het dus niet op het orgasme, maar om de weg erheen. Het is eigenlijk een grote ontdekkingstocht.

Wat is er zo lekker als je gemasseerd wordt?
- Heerlijk ontspannen.
- Je komt uit je hoofd, en gaat meer voelen (voor veel vrouwen belangrijk!)
- Jullie ontdekt nieuwe lekkere plekjes op je lichaam, omdat je partner jou op een andere manier aanraakt dan je gewend was.
- De opwinding wordt langzaam maar zeker steeds sterker en je komt in volledige overgave.
- Je voelt vaak een groot verlangen naar je partner, een combinatie van lust en liefde.

De workshop
In ongeveer twee uur leert sekscoach Tania Mulder jullie de fijne kneepjes van een erotische massage. De bruid staat natuurlijk centraal, maar jullie steken allemaal veel op tijdens deze workshop. Niet alleen de bruidegom zal tijdens de huwelijksnacht aangenaam verrast worden, ook je eigen man, vriend of minnaar weet niet wat hij meemaakt...

Reviews:

Marijke 02-02-2018
Een fantastische cursus gehad op mijn vrijgezellenfeest! Natuurlijk erg lachen, maar ook ontzettend leerzaam!Voor Tania is niks gek en alle puntjes worden op de i gezet. Zeker voor herhaling vatbaar!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Inspiration of Love aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen