Culinaire tour

De culinaire tour is een heerlijk avondje uit in Oisterwijk. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden in verschillende restaurants genuttigd. Welke restaurants dit zijn is iedere keer weer een smakelijke culinaire verrassing. De Parel Express zorgt er voor dat de deelnemers kunnen genieten van de avond en brengt de deelnemers naar de diverse restaurants toe. Start- en eindpunt van de Culinaire tour is Café van Leer bij de KVL Leerfabriek. De Parel Express vertrekt om 18.00 uur als start van de Culinaire tour en is naar verwachting rond 21.30 uur weer terug.

Deelname aan de culinaire tour kost € 39,50 per persoon. In de prijs is inbegrepen een vervoersticket van de Parel Express, het 3 -gangen menu inclusief een drankje bij de gerechten. Kaarten dienen vooraf te worden besteld via onderstaand formulier. Na ontvangst van de betaling wordt een deelnameticket per mail verstuurd. Ook kunnen speciale dieetwensen worden doorgegeven.

Reviews:

Peter van Oostenrijk 26-03-2017
Heerlijk ontspannen tochtje langs de Brabantse vennen. Mooi bezienswaardigheden, sfeervol dorp! Ideaal moment van rust voor een bedrijfsuitje.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij PAREL Express aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen