Culinaire fietstocht

Een overheerlijke manier om het meest waterrijke gebied van de Brabantse Wal te ontdekken is de culinaire fietstocht. Op de fiets (die je ook bij ons kunt huren als je wilt) leg je een schitterende route van circa 28 kilometer af door afwisselend polderlandschap. Je fietst over dijken, langs het water en komt onderweg karakteristieke plekken tegen zoals de Heensche Molen, het mooie vestingstadje Steenbergen en het monumentale sluizencomplex Benedensas.

Hier heb je een schitterend uitzicht en vindt je de poort naar een prachtig natuurgebied én een van de deelnemende restaurants, Benedensas, dat gevestigd is op een eilandje in een voormalig schippershuis. Na ontvangst met een heerlijk stukje huisgemaakte taart wacht jullie na iedere etappe van deze leuke fietstocht een heerlijke gang in een goed en gezellig restaurant tot jullie moe maar zeker voldaan terugkeren naar Grand Café Akkermans voor het dessert, de 5e gang van jullie sportieve diner.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Akkermans leisure & golf aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen