CSI Maastricht

De dag begint met een lijk in het café! Jullie teamuitje wordt in de war geschopt en je raakt verstrikt in een moordzaak. Deze situatie is maar op één manier op te lossen: helpen met het onderzoek!

Aan de hand van de persoonlijke bezittingen van het slachtoffer ga je op onderzoek uit. In teams ontdek je de stad en ontmoet je figuren uit de lokale onderwereld. Je smokkelt drugs en zal het moordwapen in je handen krijgen. Speurzin en analytisch vermogen worden misdadig op de proef gesteld! Denk jij over stalen zenuwen en goede communicatieve vaardigheden te beschikken? Tijdens CSI Maastricht worden ze op de proef gesteld! Dit teamuitje kan ook in Den Bosch, Antwerpen, of elke willekeurige locatie plaatsvinden!

Inclusief:
- Ontvangst met koffie en vlaai - Broodjeslunch met koffie en thee - Mooie prijs voor winnende team - Enthousiaste begeleiding en enkele acteurs onderweg - Naar wens aan te vullen met speciaal TreaT drankenarrangement (€ 2,50 excl. BTW per consumptie) - Dit uitje is aan te vullen met een diner (vanaf € 21,50)

Goed om te weten:
- Wil je aanpassingen in de activiteit? Laat het ons weten en we maken een voorstel op maat.
- Dit teamuitje is ook in het Engels te boeken. This activity can be organised in English.
- Dit uitje is iedere dag mogelijk. Kies zelf je gewenste starttijd.
- Bij groepen groter dan 30 personen ontvang je 10% korting!

Reviews:

Maastricht University 19-01-2018
Het was een TOP dag voor ons! Zowel de begeleiding, spel, acteurs als het eten was allemaal even goed geregeld en ook echt net echt!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Evenementenbureau TreaT aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen