Crime City Tablet Game

Ontdek in Amsterdam de hypermoderne virtuele Crime City Tablet game van Mokum Events, met tablets en gps, waarbij teambuilding voorop staat. U gaat de strijd met elkaar aan. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! In plaats van het misdaadspel Crime City Tablet kunt u ook kiezen voor Monopoly Tablet Game.

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Amsterdams café.

Inclusief:
- Enthousiaste begeleiding
- 1 consumptie
- GPS Tablets
- Portofoons
- Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
- Leuke prijs voor het beste team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:
12 – 19 personen: € 29,50 p.p. excl. BTW
20 – 29 personen: € 26,50 p.p. excl. BTW
30 -> personen: € 24,50 p.p. excl. BTW


Tip:
Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Mokum Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen