Creatief vrijgezellenfeestje

Zoek je een creatieve, persoonlijke workshop voor een vrijgezellenfeestje? Dan ben je bij Huisraadidee aan het goede adres. De workshop duurt ongeveer 3 uur en kan bij mij in mijn huisatelier in Lelystad plaats vinden. Het atelier is een zeer inspirerende omgeving, waar veel voorbeelden van beplakte voorwerpen en meubels te zien zijn.

Ik heb al een aantal super gezellige vrijgezellenfeestjes begeleid. Het fijne is dat iedereen deze techniek kan toepassen, je hoeft niet te kunnen tekenen en/of schilderen. Het wordt altijd leuk! Ook kun je tijdens het plakken nog lekker blijven kletsen met elkaar.

Op elk voorwerp met een harde ondergrond kan geplakt worden. Zoals hout, glas, metaal, keramiek, porselein, plastic, canvasbord, piepschuim. Men heeft ook weleens een groot dienblad met daarop verschillende kaarsen-standaards in één kleur/stijl beplakt voor het bruidspaar.

In mijn atelier kun je kiezen uit een zeer groot assortiment aan papier en decoraties. De a.s. bruid krijgt van mij een Pak en Plak pakket (potje lijm, papier en voorwerp) als bruidscadeau mee naar huis.

De prijs is €25,00 p.p. als je zelf een voorwerp meeneemt. Als er bij mij een voorwerp wordt uitgezocht, komt er € 10,00 bij.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Huisraadidee aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen