Creatief Denken!

Deadlines op het werk, vastzitten in een project, problemen binnen een team, wat is het fijn als je daar op commando creatieve oplossingen voor kunt bedenken. Het mooie van dit probleem: uit steeds meer studies blijkt dat creativiteit maakbaar is! The Paint Experience helpt u daar graag bij, met haar Spoedcursus Creatief Denken.

Spoedcursus Creatief Denken
Nu is het al bewezen dat schilderen op een ontspannen wijze creativiteit stimuleert, maar The Paint Experience gaat nu nog een stapje verder. Met onze Spoedcursus Creatief Denken die u voorafgaand aan uw schilderworkshop kunt volgen, tilt onze toegepast psycholoog het creatief denkvermogen van uw groep naar een hoger niveau.

Door onder andere uw brein te stimuleren met specifieke beelden en oefeningen, worden originele ingevingen en ideeën aangewakkerd. Oefen zo om bij die diepere laag te komen en samen beter te worden in het bedenken van creatieve oplossingen. Onze toegepast psycholoog kan ook met andere thema's werken. Duik bijvoorbeeld in de in de visie van uw bedrijf en zorg dat alle deelnemers hier een beleving, een gevoel bij krijgen!

Beeld het uit!
Aansluitend brengt u tijdens een van onze schilderworkshops de resultaten in beeld door gebruik van diverse schildertechnieken en kleuren. U zult ervaren dat het na deze spoedcursus heerlijk is om dit in een ontspannen sfeer creatief tot uiting te brengen. Hiermee geeft u gelijktijdig handen en voeten aan uw ideeën. Resultaat? Een waardevolle workshop vol teambuilding en een waardevol kunstwerk als pronkstuk!

Zet een zakelijke schilderworkshop van The Paint Experience in als vergaderbreak, als inhaker na een plenaire sessie of als bedrijfsuitje, en laat u verbazen wat het met uw groep zal doen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen