Crazy 88

Altijd al een flashmob willen organiseren op de Grote Markt? Of een etalagepop willen spelen bij de V&D? Speel dan het hilarische spel Crazy 88 en maak er een onvergetelijke dag van! Crazy 88 is een spel dat u niet snel zult vergeten. Knotsgekke opdrachten die u in teams gaat uitvoeren. U gaat spontaan bij iemand thuis een ei bakken, of u gaat als straatmuzikant wel duizenden euro’s verdienen en nog véééél meer! Het kan maar niet gek genoeg zijn!

Wat staat je te wachten tijdens Crazy 88?
Voor we jou en je team in het diepe gooien, krijg je eerst een uitgebreide speluitleg, onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers. Dan vormen we teams en krijgt jullie team een laatste strategische briefing. Nou mag je los. Gewapend met een camera, een stadskaart en een lijst aan opdrachten schuim je de stad af voor de meest dwaze opdrachten ooit! Kijk er dus niet raar van op als je straks net doet of je met een geleende mobiel naar Zuid-Afrika staat te bellen. Alles voor de winst. Dit spel vergt daarom veel creativiteit, enthousiasme en bovenal heel veel lef. Samen met je team werk je de lijst met opdrachten af. Aan het eind van het spel komen jullie weer samen op het beginpunt. Hier worden jullie ontvangen met een drankje. Elk team presenteert zijn dolle ervaringen en rare vondsten van die middag. Daarna worden de winnaars bekendgemaakt.

U gaat in teams van ca. 5 à 10 personen op pad in het centrum met een opdrachtenlijst en een fotocamera. Maar liefst 50 opdrachten waaruit u kunt kiezen en 15 opdrachten die u op locatie gaat uitvoeren. Zo ziet u ook nog wat mooie plekjes van de stad.

Bent u het team die de gekste opdrachten uitvoert, de meeste punten verdient en er met de prijs vandoor gaat? Durft u het aan…..??

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Wave Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen