Collega in klei

Om iedereen eens creatief wakker te schudden biedt Studio Smulders bedrijven een levendig dagdeel waarin al uw werknemers de kans krijgen om de kunstenaar in zichzelf te ontdekken. Binnen een paar uur boetseren collega’s een gelijkende kop van elkaar of maken rake schetsen en schilderijen. Onder begeleiding van Godelieve Smulders kan iedereen zijn of haar creatieve impuls ontwikkelen en gaat aan het eind van de dag weg met collega’s in klei of op een schilderij.

Je collega in klei of op een schilderij

De sfeer is gezellig en de catering overvloedig. Iedereen kan het leren. Godelieve heeft een slimme didactische methode ontwikkeld om amateurs in snel tempo te onderwijzen in het maken van een gelijkende kop of portret.

Hoe ziet de dag eruit?

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door Godelieve en haar collega’s met koffie en taart. De boetseerstandaards staan al klaar en na de verloting wie wie gaat boetseren, gaan we meteen aan de slag. Het principe is eenvoudig: als collega bent u een vandaag elkaars model. U staat tegenover elkaar en kijkt op een intensievere manier naar elkaar dan anders. Leuk soms hilarisch. Binnen een half uur wordt de basisvorm opgezet. De deelnemers zijn vaak totaal geconcentreerd bezig, met hun handen wroetend in de klei om deze enorme uitdaging aan te gaan. Na een uur staat het portret/kop in zijn grondvesten. Bij een programma van een hele dag kan er meer tijd besteed worden aan het uitwerken van details. Steeds worden zowel centrale als individuele directe aanwijzijgen gegeven.

Na afloop van de sessie worden alle portretten/koppen op een rij gezet en op een leuke manier geevalueerd. U kunt ze direct meenemen of in het atelier te drogen te zetten. De manier van werken is zo uitgedokterd dat wanneer de koppen gedroogd zijn ze alleen maar gevernist hoeven te worden om een prachtige presentatie te vormen op kantoor of bedrijf. Soms kan er ook een speciale opstelling gemaakt worden.

Groepen van 5 tot 100 personen kunnen zonder enig probleem gefaciliteerd worden. Tot 30 mensen kan dat op het atelier in de 2de Nassaustraat. Voor grotere groepen worden meerdere ateliers gebruikt of wordt een andere locatie gezocht. Ook worden workshops vaak op het eigen bedrijf of op een locatie van eigen keuze gehouden. Wij komen dan met ons team naar U toe.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Studio Smulders aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen