Cold Case

Het gezelschap wordt in groepen verdeeld en krijgt een aantal attributen mee, zoals een walkie talkie en een polaroid camera. Aan de hand van een beschrijving gaat u de route lopen. De doelstelling is om een onopgeloste moord op te lossen. Wie heeft het gedaan en waarom? Met behulp van de walkie talkie onderhouden de groepen contact met elkaar. Voor zowel de route als het oplossen van de moord moeten jullie intensief samenwerken.

Wie heeft het gedaan?
Om de moord op te lossen voert u diverse opdrachten uit. Tussendoor houdt u intensief contact met de andere groep. Het is zeker geen overbodige luxe om regelmatig met elkaar af te spreken. Onderweg kunt u aan wijzigingen ontvangen van de hoofdinspecteur.

Pauze

Vervolg Cold Case
Na de pauze vervolgen we de tocht van Cold Case. Wordt de dader al in het nauw gedreven, of komt de dader ermee weg. Om de moord op te lossen kan een reconstructie van de moord niet ontbreken. Dit vraagt van de groepen denkvermogen en inventiviteit.

De dader ontmaskerd
Bij terugkomst levert u alle bewijsmaterialen in en wordt bekend gemaakt wie het gedaan heeft en waarom. Natuurlijk zal dit voor de nodige verrassingen zorgen en wordt het winnende team gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Reviews:

Romy van der Voorden 27-05-2016
Beste Toon, Afgelopen zaterdag hebben wij een zeer plezierige dag bij jullie mogen beleven. Het was gezellig, goed geregeld, voldoende eten en het weer zat ook mee. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en misschien tot ziens! Met vriendelijke groeten, MOS Accountants & Adviseurs Secretariaat Oosterhout Romy van der Voorden

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen