Citygame scholen

Wilt u de leerlingen/studenten tijdens een introductiedag of tijdens een werkweek op een aansprekende manier met elkaar kennis laten maken of een stad laten ontdekken? Laat ze dan een interactief, creatief en teamvormend spel spelen. De ideale manier is de 'City Discovery voor schole'.

Educatief stadsspel voor leerlingen
Met onze smartphone, waarop een app is geïnstalleerd, die werkt op GPS en internet, gaat men in het centrum vragen beantwoorden over de stad of over de school of studierichting.

Bovendien gaan ze allerlei creatieve foto-opdrachten uitvoeren, zoals ‘Red een drenkeling uit het water’ of ‘Laat zien dat jullie het enige echte TOP-team van de hele school zijn’, etc.

Bij de vragen en foto-opdrachten kunnen ze punten verdienen en de score is realtime op de smartphone te volgen. Natuurlijk maken we het wel spannend, want het laatste half uur van het programma gaat deze stand ‘op zwart’. De studenten/leerlingen weten bij terugkomst dus niet wie de winnaar is. Ideaal voor een spannende prijsuitreiking.

Het programma kan inhoudelijk helemaal op maat worden aangepast aan de wensen van de school. Dus wilt u eigen vragen of foto-opdrachten toevoegen, desnoods in het thema van de excursie of thema van de werkweek (bijv. alle vragen in het Frans, Duits, Engels) dan is dat mogelijk.

Deze CityGame duurt, inclusief instructie en prijsuitreiking, circa 3 uur. Deze tijd is wel iets aan te passen.

Wat maakt dit stadsspel zo uniek?
A. Door de moderne combinatie, internet en GPS op de smartphone-app, ontvangen de teams de diverse opdrachten pas, als ze op de juiste locatie zijn aangekomen. (Dus geen ‘gegoogle’ op een terrasje)

B. Alle vragen en foto-opdrachten zijn 100% aan te passen aan de school, thema, schoolintroductie of wat u maar wenst. Wenst u geen gepersonaliseerd spel, dan hebben we voor u een fantastisch standaardprogramma, dat al menigmaal een succesformule is gebleken.

C. Dit spel kan op iedere gewenste locatie in een stad beginnen en eindigen.

D. Het is geschikt voor kleine, maar ook voor groepen tot 500 personen (Wij hebben alle telefoons in eigen beheer)

E. Beschikbaar in binnen- en buitenland

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Wave Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen