Citygame: Bondgenoten

Je zult aanwijzingen moeten vinden met je team om de persoon op te sporen. Op diverse locaties in de stad zijn er raadsel, opdrachten te vinden of tips die de mysterieuze persoon daar achterliet. De punten in de stad vind je door middel van een GPS. Door de aanwijzingen te verzamelen ontcijfer je een verborgen gps code waarmee je de mysterieuze persoon in het vizier krijgt.

Er is echter een probleem.. Door de locaties te bezoeken kom je net wat informatie tekort. Je zult dus moeten onderhandelen met andere teams. Welke antwoorden geef je prijs en welke houd je liever voor jezelf? Ga je voor je eigen winst of sluit je een verbond met een ander team?

Het programma bondgenoten heeft een aantal leuke en uitdagende verrassende opdrachten zoals een hulplijn, verborgen aanwijzingen op bijzondere locaties of bijvoorbeeld een geheim telefoonnummer. Al deze aanwijzingen zullen je uiteindelijk op het juiste spoor brengen..

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Picoplan bedrijfsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen