Chain Painting

In de workshop Chain Painting draait het om creativiteit, overdracht en teambuilding. Aan de hand van een door jullie zelf gekozen thema’s gaan jullie met in teams een meesterwerk maken.

Bij binnenkomst krijgt iedereen een palet naar keuze. De ene krijgt pastelkleuren, de andere krijgt neon kleuren etc. Er zijn verschillende paletten met andere kleuren. Doordat de deelnemer dit palet met kleuren de gehele workshop bij zich houdt is ieder zijn bijdrage aan het schilderij makkelijk terug te zien. Iedere deelnemer neemt plaats achter een schildersezel. Deze staan in rijen opgesteld.

Per rij vorm je een “team”. Iedere deelnemer kiest een thema dat hij wil gaan uitbeelden op zijn/haar doek. Dit schrijft hij/zij op een papiertje dat aan de schildersezel hangt. br>Vervolgens begint iedereen met het schilderen van het gekozen thema. Na 15 minuten gaat de bel! Verrassing... Doordraaien! Elke deelnemer schuift een schilderezel op en gaat verder met het schilderen van het thema waar de buurman/ buurvrouw aan begonnen was.br> Essentieel tijdens het doordraaien is de overdracht. Wat wil je uitbeelden met je thema en op welke een manier?

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij The Paint Experience aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen