Canarische Eilanden

Bezoek Tenerife, Gran Canaria en de minder bekende eilanden La Gomera en La Palma. Deze eilanden met kleine dorpjes, vriendelijke mensen en prachtig natuurschoon zijn meer dan een bezoek waard.

Wij weten de mooiste plekjes!Heerlijk zeilen van Tenerife naar Gran Canaria, maar ook naar de Eilanden La Gomera en La Palma. Kleine dorpjes, vriendelijke mensen en prachtig natuurschoon, een bezoek meer dan waard!

Het zeilen tussen de eilanden is een bijzondere ervaring, zeker op onze catamaran “Twins”. Geniet van de dolfijnen, de prachtige natuur, de zon en de heerlijke temperatuur.

De ervaren bemanning zorgt ervoor dat u niets te kort komt. De dagprogramma’s worden zoveel mogelijk naar uw wens ingedeeld.

Wij laten u deze eilanden eens van een heel andere kant zien. Er is veel natuurschoon en er zijn leuke plaatsjes en gezellige haventjes om te bezoeken buiten de toeristische gebieden. Kortom, u ziet de eilanden eens op een heel andere manier.

Wij ontvangen u graag aan boord. Wilt u actief meezeilen? Of wilt u alles weten over navigeren? Of juist niet en alleen maar lekker genieten van deze bijzondere zeiltocht?

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Sail4fun aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen