Bushtrail

De Bushtrail is een unieke samenwerkingsactiviteit, uitermate geschikt voor groepen vanaf 15 personen zoals een bedrijfsuitje, een familiefeest of personeelsfeest. Deze activiteit is alleen mogelijk is op onze lokatie De Zwerfsteen te Rodersch - Drenthe. Midden in het bos word je met je team op deze unieke trail gezet. Op je tocht kom je verschillende ludieke, spannende en creatieve obstakels tegen. Wat denk je bijvoorbeeld van "het wankelpad", "de weigersteiger" of "De Eilanden". Alleen zul je het niet redden, maar samen is alles op te lossen.

Een activiteit die garant staat voor een hoop lol, een hoop spanning en heel wat te vertellen na afloop.

Voor iedereen
Deze activiteit is door Outdoor International bedacht en ontwikkeld. We hebben er voor gezorgd dat iedereen er aan mee kan doen. Is een hindernis misschien toch wat te spannend? Dat geeft niets, je kunt altijd meedenken en je teamgenoten helpen. Je blijft op die manier belangrijk voor jouw team - in dat geval geldt: niet doen, maar denken!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Outdoor International aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen