Bunker Escape

Dit is dé hit op het gebied van groeps- en bedrijfsuitjes. Een escape room.. maar dan één zoals je die nog niet eerder meegemaakt hebt! Laat je op de enige plek in Nederland opsluiten in een authentieke WO II bunker die geheel in stijl is ingericht. Ga de uitdaging aan om binnen 60 minuten te ontsnappen. Binnen kom je voor allerlei raadsels, opdrachten en verrassingen te staan waarbij samenwerking, inzicht en creativiteit essentieel zijn.

Naast het feit dat het een spannend spel is, is het ook zeer geschikt voor teambuilding! Werken jullie goed genoeg samen om hier binnen een uur uit te komen?

Je speelt het spel met een groep van 4 tot 8 personen. Wil je de Bunker Escape met een grotere groep doen, dan kan dat ook. We splitsen jullie dan op. Voor de wachtende groep hebben we leuke activiteiten waaronder de Escape Kist, een mini-escape in hetzelfde thema dat je samen aan tafel in ons grand café kunt spelen.

We ontvangen jullie gezelschap een half uur voor de starttijd in ons gezellige grand café voor uitleg en vervolgens voor een korte wandeling naar de bunker. Je kunt gerust nog eerder komen als je vooraf al een lekker drankje wilt doen en blijf achteraf gezellig hangen om te borrelen. Wil je de Bunker Escape combineren met een andere activiteit en/of met een heerlijk hapje eten? Ook dat kan! Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Akkermans leisure & golf aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen