Buikdansworkshops

Buikdansworkshop - feestelijke gebeurtenis waar nog lang over nagepraat zal worden! De deelnemers maken kennis met de Oriëntaalse buikdans en de bijbehorende muziek. Het uitgangspunt is plezier en het kunnen ervaren hoe het is om deze betoverende dans te beoefenen. De bruid, jarige of jubilaris wordt het stralende middelpunt met prachtige oosterse kledij en de andere deelnemers krijgen een kleurrijke heupsjaal.

In de workshop laat Yonina ook de overeenkomsten zien tussen Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse dansen (salsa, merengue) en oosterse buikdans. In de pauze wordt heerlijke muntthee en zoete lekkernijen geserveerd. Een totaal arrangement met oosterse hapjes en buffet behoren tot de mogelijkheden. De bruid, jarige of jubilaris krijgt een cd met mooie oosterse muziek kado!

Yonina's ruime ervaring staat garant voor een zeer geslaagd en feestelijk programma!

Mini-bazaar met kleurrijke heupsjaals, cd's met prachtige oosterse muziek en Yonina's gesigneerde buikdansboek is aanwezig tijdens de workshop.
Speciaal combinatie mogelijk met gezellige buikdansworkshop voor vrijgezellenfeest en spetterende buikdansshow voor bruiloftsfeest.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Buikdanseres Yonina aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen