Bubble Voetbal & Darten

Bubble voetbal is de nieuwste trend van Nederland op het gebied van groepsactiviteiten. Het is lachen, gieren en brullen. Op het moment dat de scheidsrechter fluit voor het startsein, start de Bubble voetbal wedstrijd. Na het Bubble voetballen is het tijd voor de nieuwste rage uit Engeland, namelijk Voetbal Darten! Knallen maar.

13.00 – 14.00 Bubble Voetbal

Goede voetballer of niet? Het maakt helemaal niets uit.

Het is voor iedereen geschikt en er komen vaak ongekende talenten naar boven drijven.

Het principe is heel simpel: Scoor zoveel mogelijk doelpunten en probeer zoveel mogelijk doelpunten van de tegenstander te voorkomen.
Maar dat valt nog niet mee. Je kunt door alle tegenstanders omver gekegeld worden. Jij mag natuurlijk ook iedereen omver beuken. Door de luchtbal om je heen plof je zacht neer op de grond en doet het geen pijn. Het levert enkel een hoop plezier op voor zowel deelnemers als omstanders.

Dit te gekke spel kan zowel binnen als buiten of op een externe locatie. Neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken.

Neem ook eens een kijkje op onze officiele website:

14.00 – 15.00 Voetbal Darten

ONE-HUNDRED- AND-EIGHTYYYYYYYY!!!!

Houd je wel van een potje voetbal of darts? Dan is dit nieuwste uitje iets voor jou: Voetbal Darten, de nieuwste rage overgewaaid uit dart- en voetbal walhalla: Engeland.

Als eerste in Nederland verhuurt bubblevoetbal-uitje.nl deze 5 en 7 meter levensgrote dartborden, voorzien van een laag klitteband zodat je met een goed schot de ballen ertegenaan plakt!

Voor de scherpste scherpschutters kun je een klassiek 501 spel spelen. Daarnaast zijn er voor spelers van elk niveau passende en net zo leuke spelvarianten. Je kunt kiezen voor begeleiding door een van onze begeleiders of je kunt het spel zelf ophalen en terugbrengen.

Zijn er deelnemers die het niet lukt om een bal te schoppen hoog op het dartbord?
Het is namelijk ook mogelijk met een pijl&boog (pijl heeft klitteband) of met tennisracket en bal. Zo kan dus iedereen deelnemen!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij DoeUtrecht.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen