Bubbelbal

Een middag bubbelbal (of ook wel zorbvoetbal of bumperbal genoemd) staat garant voor lachen, gieren, brullen en een beetje voetbal. Met een bubbelvoetbal speel je voetbal met een ronde opblaasbal om je heen. De bal komt tot net boven de knieën en het hoofd zodat je kan rennen en schieten maar wanneer je valt kom je zachtjes neer en kan je gemakkelijk een koprol maken.

Omdat het spelen met de bubbelballen erg intensief is wordt er veel afgewisseld zodat iedereen ook even de tijd krijgt om op adem te komen.

Het Bubbelbal wordt in de periode vanaf de hersftvakantie tot de meivakantie standaard binnen in de sport- of tennishal aangeboden. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan hier van worden afgeweken.

Bubbelbal is leuk voor grote groepen en kleine groepen en voor zowel kinderen als volwassenen. Het Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal en ligt op een halfuurtje rijden van Assen en Emmen.

Prijzen
1 uur € 16,00 per persoon, min. 8 personen
1,5 uur € 23,00 per persoon, min. 8 personen

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen