Bourgondisch Maastricht

Tijdens de rondleiding door het oudste wijnhuis van Nederland, maakt u op ontspannen wijze kennis met de wijnkelders, bottelarij en stadswijngaard. Onze sommelier vertelt u op enthousiaste wijze de leuke weetjes van de verschillende wijnen. U leert alles over de diverse soorten wijnen en hoe nu precies de wijn geproefd moet worden. Aan het einde van de rondleiding is er een proeverij van 6 wijnen in één van de proeflokalen.

Wijn en Spijs
Onder het genot van een goed glas wijn die u wellicht eerder bij de proeverij als favoriet heeft bestempeld kunt u gezellig met uw collega’s bijkletsen. Naast een heerlijk drankje kunt u zich ook laten verrassen door stokbrood met drie luxe kaassoorten. Kortom in de schatten van Maastricht, de wijnkelders, is het echt genieten geblazen!

Drie gangen diner
U zult genieten van een exclusief drie gangen diner dat met vreugde is bereid en op het seizoen is aangepast. Een prachtige afsluiter na dit exclusieve arrangement!

Bourgondisch Maastricht is inclusief:
- Rondleiding
- Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
- Wijnproeverij
- Stokbrood met 3 luxe kazen
- Driegangen diner

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij MaastrichtseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen