Bosgolfen

In de prachtige omgeving van de Soesterduinen is bosgolf een leuke buitensport voor jong en oud. Bosgolf kunt u spelen met vrienden, collega's of familie. Iedereen heeft dezelfde handicap namelijk: nog nooit gedaan!

Bosgolf arrangement op maat
Natuurlijk kunt u ook bosgolfen op maat. U kunt uw arrangement zelf samenstellen. Nieuw Eldorado is in staat maatwerk te leveren, samen met u wordt er een programma gemaakt, uitgaande van uw wensen en mogelijkheden. Uiteraard ontvangt u eerst een duidelijke offerte. Veel van onze activiteiten kunt u combineren met bosgolfen, zoals managementtraining, huifkartochten en paardrijden. Catering kan in overleg bijvoorbeeld in de vorm van een hapje en een drankje, een lunch of een BBQ bij Nieuw Eldorado.

Reviews:

Liane van Haren (Weber Koeltechniek BV) 31-05-2017
Het ontvangst door het personeel van Nieuw Eldorado was aller hartelijkst. We werden goed geholpen met onze vragen en er werd ook met ons meegedacht.De lunch bij aankomst was erg goed verzorgd, ook aan de vegetarier was gedacht. Het mountainbike was voor de meeste een groot succes, ook hapjes en drank was goed verzorgd. De huifkartocht en Bosgolfen was erg leuk, ook hier weer vriendelijke mensen. De huifkartocht met GPS wandeltocht op zondag is door het personeel als heel leuk ervaren, ook hier was de lunch weer goed verzorgd. Al met al een heel geslaagd weekend en zeker een aanrader!!
Sylvia Monaghan (ABN AMRO) 26-06-2017
Wij hebben een hele leuke en afwisselende dag gehad. De ruimte op de locatie was prima en het eten goed verzorgd. Wij hebben als activiteiten aan boogschutten en bosgolfen gedaan. Vooral bij het bosgolfen hebben we enorm gelachten, dat is echt weer eens wat anders. Zeker voor groepen met een niet al te groot budget is dit een uitstekende keuze!
Mevr. M. Gossen 15-05-2016
We hebben een ontzettend leuke dag gehad. Alle leeftijden hebben zicht vermaakt. Alles was prima verzorgd, aardig personeel en goed eten.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Nieuw Eldorado aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen