Borrelboot & Wallentour

Een combinatie arrangement voor een top vrijgezellenfeest in Amsterdam. Dit arrangement combineert de leukste vrijgezellenuitjes in Amsterdam, te weten: de Borrelboot (onbeperkt drankjes), onze bekende tour door de Rosse Buurt en een lekker 3 gangen diner tot besluit. Uiteraard is het mogelijk om de tijden en de volgorde van deze uitjes naar uw wensen aan te passen! Neem daarvoor contact op met ons team en geef uw wensen aan!

14:00 - 16:00 uur Wallen Tour Amsterdam

Tijdens deze bekende wallentocht zullen jullie Amsterdam van de meest rode kant leren kennen. Onze enthousiaste Wallentour gids zal jullie (en jullie vrijgezel in het bijzonder) op verschillende plekken in de Rosse Buurt van Amsterdam de meest typerende verhalen en anekdotes vertellen. Wandel langs de bananenbar, de rode raampjes, casa rosso en het altijd levendige China Town. Een tour door de rosse buurt die je tijdens een vrijgezellenuitje in Amsterdam gedaan moet hebben!

16:30 - 17:30 Borrelboot

17:30 - 19:30 uur 3gangen diner

In een typisch Amsterdams eetcafé op de Wallen genieten jullie van een compleet 3 gangen keuzemenu. Een ideale besluiting van een dagje Amsterdam, die jullie daarna eventueel nog nachtelijk kunnen gaan voortzetten op het Rembrandtsplein (op 10 minuten lopen)… maar ja; in de Rosse Buurt is het natuurlijk ook erg gezellig met haar verschillende cafés!

Inclusief

borrelboot Amsterdam (privéboot, schipper, onbeperkt bier, wijn en fris
Vrijgezellenfeest Amsterdam op de Wallen
Wallentour expert / entertainer tijdens de rondleiding door de Rosse Buurt
Compleet 3 gangen diner
boek op jullie gewenste dag & tijdstip!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Specialtours en Events Nederland aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen