Bob Ross® workshop

Leer landschappen schilderen als Bob Ross

Waarom is de Bob Ross® workshop zo goed?

Een Bob Ross® workshop betekent gezelligheid, plezier en een onvergetelijke belevenis. Stap voor stap maakt u een karakteristiek landschapsschilderij in Bob Ross® stijl. Het mooie aan de Bob Ross® methode is dat iedereen het kan.
Onze workshopleider is een ervaren deskundige en weet precies hoe iedereen tot het juiste resultaat komt. Nog een kloddertje blauw bovenin, een tipje groen aan de zijkant en voilà: u heeft een prachtig landschap gecreëerd. De happy painter zou trots op uw zijn!

Waar kunt u zich op verheugen tijdens dit uitje?
Op een mooie locatie in het centrum van Utrecht gaat u een onvergetelijke workshop beleven. Alle materialen staan al klaar en u wordt hartelijk ontvangen door onze workshopleider. Na een korte introductie met filmpje van de meester zelf krijgt u een schort voor en handschoenen aan. Voor de liefhebber hebben we ook nog echte Bob Ross® pruiken klaarliggen. Zo schildert u in stijl! Dan zijn we klaar om te starten. Stap voor stap wordt u meegenomen in de wereld van Bob Ross®.

U begint makkelijk met een blauwe lucht, breidt wat uit met wolken, bergpartijen en gaat vervolgens over op bomen en struikjes. Uw workshopleider schildert met u mee en loopt rond om u te voorzien van extra tips.
Zo gaat iedereen naar huis met een verbluffend schilderij.

Wat is inclusief?

✓ Professionele begeleiding
✓ Schilderdoeken en materialen
✓ Beschermende kleding

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Puur Utrecht aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen