Blokarten + outdoor lasergame

Ervaar de snelheid en power van de wind in je zeil en roll over the beach in een blokart /strandzeiler! Blokarten is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden… De blokarts staan bij aankomst gereed en na een korte instructie kunt u direct het parcours op. Outstanding beschikt over de nieuwste 5,5 meter zeilen! Waar andere blokarters stilstaan, rijdt Outstanding Events verder!

Blokarten - op het strand van Wijk aan Zee
Blokarten of blowkarten, ook wel strandzeilen genoemd, is een fantastische activiteit voor de echte adrenaline junkies! Het strand bij de Noordpier is de perfecte locatie dit te doen. Het zeilen op het extra brede strand bij ons geeft je extra ruimte om harder te gaan, verder te gaan en zonder last van iets of iemand te zeilen. Het is de populairste buitensport activiteit van dit moment.

Blokarten, strandzeilen voor oud en jong Blokarten is voor jong en oud, sportief en minder sportief. Er verschillende zeilen en kunnen we bij bijna elke wind rijden. Hoe groter het zeil, hoe harder je gaat! Strandzeilen met Blokarten.co is dus gegarandeerd een succes.

Waarom bij ons?
Een spectaculair alternatief programma indien het door omstandigheden niet door kan gaan gratis parkeren op maximaal 3 minuten lopen heel veel combinaties met andere leuke activiteiten te maken zoals power kiten, outdoor lasergame, powerboot varen. Vanaf 10 personen de vrijgezel gratis Vanaf 15 personen de vrijgezel gratis en 10 % korting!

Blokarting
"Een absolute aanrader die nog op vele feestjes in de verhalen zal worden meegenomen."

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Outstanding Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen