Biljart voetbal

Op een biljartlaken lopen. Dat mag bij de Avontuurfabriek, bij het spelen van Biljart voetbal. Wij hebben een poolbiljart nagemaakt alleen dan wel in een XXL vorm. Het laken is maar liefst 7 meter x 4 meter groot. De spelregels zijn dezelfde als bij poolbiljart. Het ene team speelt de half gekleurde ballen, het andere de geheel gekleurde.

Spel Biljartvoetbal
Biljartvoetbal wordt in twee teams gespeeld. Door tegen de witte bal te trappen dienen jullie al jullie ballen (heel of half gekleurde) in de pockets (gaten) te schieten. Het team dat hier als eerste in slaagt mag proberen de zwarte bal in de pocket te schieten. Pas als deze erin zit heb je als team gewonnen. Echter, schiet je eerder de zwarte bal in de pocket dan heeft het andere team gewonnen.

Biljartvoetbal is een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje. Het biljartvoetballen is een leuke variatie op het welbekende voetbalspelletje. Nu kun je echt laten zien of je een strakke pass in de benen hebt.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij De Avontuurfabriek aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen