Biken & BBQ-en

Vlieland heeft een prachtige natuur en een prachtig mountainbikepad, met vele heuvels en afdalingen. Zowel de meer ervaren biker als de beginner kan zich helemaal uitleven op dit uitdagende pad. Dit mountainbike avontuur is geschikt voor zowel jong als oud.

Voordat we de heuvels en afdalingen tegemoet gaan, nemen we eerst de mountainbike technieken door. Van onze ervaren instructeur(s) leert u de technieken van het remmen, stijgen en dalen. Na de fiets afgesteld te hebben en alle remmen en versnellingen gecontroleerd te hebben vertrekken we richting het mountainbike pad. De wilde, onaangetaste natuur ligt aan uw voeten om betreden te worden!

Dit actieve avontuur sluiten we af met een welverdiend diner op de boot. Hier kunt u uitkijkend over de duinen, het strand en de zee, heerlijk genieten dus. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een drie gangendiner of een diner in buffetvorm. Na een voortreffelijke maaltijd en een lekker drankje staat u weer veilig aan wal.

Inclusief:
- Retourtocht
- Mountainbikes
- ATB route
- Drie gangen diner
- Professionele begeleiding

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij WaddenUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen