Big Secret Soap Diner

Onthullend en confronterend. Uit eten met iets extra's. Gossip en intriges. Liegen en bedriegen. Zelf acteren in een echte soap. Bij het geheimzinnigste dinerspel van De Luifel kruipt iedere speler in de huid van een personage. Iedereen heeft iets te verbergen. En het gaat hier niet om kinderachtige dingen. Sommige geheimen kunnen zelfs bijzonder pittig zijn. Zonder ordinair of ranzig te worden natuurlijk.

Het is de bedoeling uw eigen geheim niet prijs te geven, maar wel zoveel mogelijk geheimen van andere spelers te onthullen.
Van uw spelleider krijgt u opdrachten, tips en verse roddels. In de loop van het spel bouwen smoezen, leugens en intriges zich op. Voor u het weet zit u er tot uw nek in.
Het Big Secret Soap Diner is geschikt voor groepen vanaf 8 personen. Het maximale aantal deelnemers per tafel is 12. Iedere groep wordt begeleid door een spelleid(st)er. Het spel duurt ongeveer 3 uur, maar u bent uiteraard vrij om nog lang na te roddelen.

Kosten:
Spel/ begeleiding, met 3 gangen keuzemenu (soep, hoofdgerecht, nagerecht)
42,50 euro p.p. Spel/ begeleiding, met 4 gangen keuzemenu (koud voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht) 49,75 euro p.p.
Dranken worden apart berekend.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Restaurant Partycentrum De Luifel aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen