Bierproeverij

De ontstaansgeschiedenis, de productiewijze, het verschil tussen pils en bier, de oorzaak van kleurverschillen en vele andere leuke verhalen en weetjes maken van een bierproeverij een schitterende activiteit!

Wij willen jullie met de bierproeverij graag kennis laten maken met zeven zorgvuldig geselecteerde speciaalbieren. Bij deze zeven zeer diverse speciaalbieren, zullen de verschillende smaakpatronen duidelijk te onderscheiden zijn. Jullie gaan zelf achterhalen welk biertje je proeft en wat de bijbehorende alcoholpercentages en smaakkenmerken zijn. Uiteindelijk wordt één van de deelnemers verkozen tot fijnproever en daarmee tevens winnaar van de dag! De bieren die onder andere geproefd zullen worden zijn: blond, dubbel, trappisten, abdijbieren, weizenbier en- of ale bieren. Combineer de bierproeverij eens met een tapwedstrijd! Tijdens de proeverij zullen jullie een aantal speciaalbieren van de tap en op fles proeven. Tevens zal onze medewerker jullie informatie geven over de geschiedenis en het productieproces van deze bieren. Na deze proeverij wordt er gestart met de uitdagende biertapwedstrijd. Tijdens de biertapwedstrijd worden jullie tapkwaliteiten op de proef gesteld. Onder deskundige begeleiding worden jullie geïnstrueerd en gejureerd op de kwaliteiten als castelijn. Onze medewerker zal beoordelen op verschillende criteria.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Bedrijfsuitjes Groningen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen