BestZOO

Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park! Knuffel de bewoners van de kinderboerderij en van de knuffelhoek of ga lekker ravotten in onze speeltuin! Je kan hier balanceren als een aap, vliegen als een uil en op één been staan als een flamingo...

Vier je kinderfeestje in BestZOO!
Wil je jouw verjaardag eens op een andere manier vieren en hou je van avontuur in de natuur? Vier dan je feestje in BestZOO, de ideale plaats voor het vieren van je verjaardag. Kom oog in oog te staan met meer dan 80 verschillende diersoorten!
De feestgangers worden ontvangen in het park en krijgen daar een leuke speurtocht uitgereikt waarmee ze de dieren in BestZOO kunnen gaan ontdekken.

BestZOO: De leukste schoolreisbestemming!
Ga op ontdekkingstocht door BestZOO en ontmoet dieren van over de hele wereld! Kom oog in oog te staan met panters, wallabies en brulapen. Laat je verrassen door de klauterkunsten van de slingerapen en de mooie kleuren van onze vogels. Kinderen kunnen knuffelen met de dieren in de knuffelhoek en zich helemaal uitleven in de speeltuin. Kortom een ideale locatie voor een schoolreisje en nog leerzaam ook!
Speciaal voor schoolreizen hebben we verschillende arrangementen samengesteld waar U een keuze uit kunt maken. De prijzen voor de kinderen en de begeleiders zijn gelijk. Het is bovendien mogelijk om gratis een rondleiding voor uw schoolreisje te boeken.

Groepen
Bent u de gelukkige die voor familie, vrienden of het bedrijf een uitje mag organiseren? Wij maken het u gemakkelijk. In BestZOO stelt u zelf een groepsuitje samen. Dit kan door de basisprijs te combineren met de verschillende aantrekkelijke pakketten.

Meer informatie?
Bekijk onze website.

 

Reviews:

Johanna Benders 01-07-2016
Een kleine maar overzichtelijke dierentuin. Erg leuk voor (kleine) kinderen. Prijs is daar ook naar.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BestZOO aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen