Beleef de dienstplicht

Dit uitdagende en actieve programma bestaat uit een militaire training met een knipoog! Een zware fysieke training is het niet want de nadruk ligt op plezier, samenwerken en gezelligheid. Tijdens het programma gaan deelnemers de uitdaging aan. Onder leiding van een instructeur gaan ze aan de slag met een combinatie van fysieke en samenwerkingsopdrachten. Plezier staat voorop maar niemand ontkomt aan de fysieke proef op de stormbaan!

Iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, kan aan dit programma deelnemen. De nadruk bij alle activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken. De volgende activiteiten zijn in het (her)Beleef de militaire dienstplicht programma opgenomen: outdoor lasergame, buksschieten, survivalbaan en katapult schieten.

Herbeleef de militaire dienstplicht is leuk voor grote en kleine groepen en voor jong en oud. Het Adventure Park ligt in Stadskanaal in Groningen en ligt op maar 30 minuten rijden vanaf Emmen of Assen. Vanaf de stad Groningen in het ook maar drie kwartier rijden.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen