Beestachtig schilderen

De term die wij gebruiken voor de populaire workshop dieren beschilderen. Beestachtig schilderen is meer dan het beschilderen van een koe of een kalf. Bij Beestachtig schilderen bepaalt de opdrachtgever wat voor dier er beschilderd gaat worden. Dat is in veel gevallen de koe maar in enkele gevallen wordt er ook gekozen voor een ander dier. Zo hebben wij met een bedrijf een tiental levensgrote leeuwen beschilderd die daarna geveild zijn t.b.v. een goed doel. De opbrengst was fantastisch evenals de middag waarop de dieren beschilderd werden.

Beestachtig Schilderen is voor iedereen.
Vaak wordt een creatieve workshop al snel betiteld als iets voor vrouwen. Nou, niets is minder waar. In de jaren dat we het nu doen is iedereen even enthousiast. Mannen en vrouwen. Een workshop beestachtig schilderen levert, naast een leuk bedrijfsuitje, ook nog een leuk beeld op voor in de hal, de tuin of waar u ook maar plaats heeft voor een dier op ware grootte. Want dat zijn de dieren die wij met u beschilderen. Op ware grootte. Echter, iedereen gaat naar huis met een eigen koetje. Weliswaar veel kleiner dan ware grootte en van papier maché. Maar wel een persoonlijke herinnering aan een leuk bedrijfsuitje.

Meer informatie over onze dieren?
Wij hebben een groot aantal dieren tot onze beschikking. Eigenlijk teveel om hier op te noemen.Omdat wij vrijwel elk dier kunnen leveren kunt u het beste contact met ons opnemen als u een speciale wens heeft. Wilt u weten wat andere mensen, ervaringsdeskundigen, van deze workshop vinden? Klik dan op deze referentie van Jolanda.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Schilder-cursus.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen