Bedrijfsweekend zeilen

Samen met uw collega’s één of meerdere dagen het water op staat voor veel plezier, ontspanning en tegelijkertijd actief bezig zijn. Uit-Zeilen organiseert verschillende uitjes die gecombineerd kunnen worden met één of meerdere overnachtingen. Geniet van wind, water, zon en comfort tijdens uw bedrijfsweekend zeilen op één van onze locaties!

Vele extra activiteiten en mogelijkheden
Naast de zeilactiviteit verzorgt Uit-Zeilen voor u het hotel (of het schip waar u op slaapt), het eten en drinken maar ook zaken zoals een dj, themafeest, extra activiteiten op de wal, vervoer etc. Graag denken wij met u mee in het samenstellen van een bedrijfsweekend op maat.

Volledig verzorgde bedrijfsweekend zeilen arrangementen
U kunt bij ons terecht voor volledig verzorgde twee-, of meerdaagse arrangementen op al onze verschillende locaties en zeilschepen. Wanneer u uw bedrijfsweekend zeilen door ons laat organiseren betekent dit dat u zelf optimaal kunt genieten van het weekend, wij nemen u de organisatie uit handen!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Uit Zeilen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen