Bedrijfs- familiedag

Toenemende werkdruk, medewerkers die voor u tot het uiterste gaan, overuren die worden gemaakt..…juist nu is het moment om uw medewerkers en hun gezin te belonen! Inn Style heeft de expertise in huis om een onvergetelijke belevingsdag te verzorgen voor jong en oud. Elke zoon of dochter wil wel eens zien wat papa of mama precies doet en wie de collega’s zijn waar altijd over wordt gesproken.

Speciaal voor de kinderen en ouders organiseren wij tijdens de familiedag divers entertainment. Wat denkt u bijvoorbeeld van een activiteiten programma waarbij onder bemoedigend gejuich van het kroost de vaders en/of moeders strijden om de titel ‘mijn ouders zijn de beste’. Voor de kinderen kunnen wij divers kinderentertainment verzorgen. Denkt u aan bijvoorbeeld een altijd favoriet springkussen, clowns, een heuse kermis, verschillende games enzovoort. Voor de allerkleinste kunnen wij een complete crèche of knutselhoek creëren.

U kunt ook kiezen voor workshops op maat waarbij vader en zoon of moeder en dochter de krachten bundelen en samen moeten werken. Of u kunt de familiedag in een compleet thema gieten. Kortom de mogelijkheden zijn zeer divers en we denken graag met u mee om het best passende programma samen te stellen aan de hand van uw wensen.

Tijdens deze beloningsdag mag het uw gasten uiteraard ook culinair aan niets ontbreken. Wij kleden uw dag ‘heerlijk’ aan met speciale catering. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ‘komkommer-kaas- cowboy’ met rozijnen of ‘heksen-spiesjes’ van frikadellen met uitjes voor de kleintjes. Of liever de alom bekende poffertjes met poedersuiker? Wij regelen het voor u. Voor de volwassenen presenteren wij op de strakke, trendy kookeilanden de heerlijkste gerechten die door de professionele koks voor u en uw gasten klaargemaakt worden.

Enthousiast geworden en benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij kijken ernaar uit om deze familiedag tot een groot succes te maken.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Inn Style aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen